Web Analytics Made Easy - Statcounter

این طراح گرافیک با بیان اینکه در طراحی قرآن واضح به سلیقه جوانان بیشتر توجه کردیم گفت: سعی کردیم طراحی را با نگاه مینی‌مال انجام دهیم تا مخاطب به ویژه جوانان جذب شوند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان،  نشست خبری معرفی قرآن واضح صبح امروز سه‌شنبه ۲۱ مردادماه با حضور وحید عزیزی‌نژاد بنیانگذار طرح مصحف با قلم واضح، محسن سلیمانی، مدیر هنری و طراح، رضا بختیاری فرد و امید امامیان طراحان قلم واضح در گالری لاله برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 در این نشست «محسن سلیمانی»، مدیر هنری طرح قرآن واضح با اشاره به ایده شکل گیری طرح مصحف با قلم واضح  از سوی «وحید عزیزی‌نژاد» و طراحی«رضا بختیاری‌فرد» و «امید امامیان» توضیح  داد: طراحی قلم یا فونت یا تایپ فیس چند سالی است که با حضور طراحان خوب و جوان در ایران شکل گرفته و نیاز موجود برای جامعه از طریق اینها برطرف شده است. خیلی از این فونت‌ها را دیده‌اید و می‌شناسید و هر روز با ان سروکار دارید. به جرات می‌توانم بگویم رضا بختیاری‌فرد و امید امامیان از پیشروهای طراحی فونت هستند.

 

وی با اشاره به سابقه تاریخی کتابت قرآن و کتاب سازی این مصحف شریف اظهار کرد: طبق گفته «ابن ندیم» در کتاب «الفهرست» اولین قرآن گردآوری شده به زمان ابوبکر برمی گردد،  این معجزه الهی آنقدر برای ما مهم بوده است که مسلمانان اقصی نقاط جهان بر روی آن  با خوشنویسی و هنرهای دیگر بر روی آن کار کرده اند و در این راه ایرانیان از همه پیشرو تر بودند. هنرمندان مسلمان همیشه  در خوشنویسی و معماری پیشرو بودند و این دو هنر همیشه با هم همزمان بودند و بر هم تاثیر داشته‌اند. اما قرآن‌سازی و کتاب‌سازی در کنار اینها جایگاهی عظیم داشته است و آنچه که برای ما اهمیت دارد همین ماندگاری این هنر است.

 

محسن سلیمانی  با بیان اینکه در قرآن واضح سعی کردیم از این اصالت ها استفاده کنیم، یادآور شد:  بر اساس همین هنرهای سنتی گذشته تلاش کردیم در قرآن واضح از تکنولوژی بهره  بگیریم تا طراحی جدیدی را به نمایش بگذاریم، در واقع تمام تلاشمان در این است که ریشه‌ها در گذشته در حال زندگی کنیم و نگاهی به آینده هم داشته باشیم و این همان تعریف هنرهای سنتی است.

 

این طراح گرافیک با بیان اینکه در طراحی قرآن واضح به سلیقه جوانان بیشتر توجه کردیم گفت:  سعی کردیم طراحی را  با نگاه مینی‌مال انجام دهیم تا مخاطب به ویژه جوانان جذب شوند. این مصحف جلدسازی خاص و تفکیک شده با عطف ویژه دارد، از حروف کوفی برای تزیین قرآن استفاده کردیم. فونت فلک نیز در کنار فونت واضح برای تزیین مصحف استفاده شد.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: مخاطبان جوان قرآن واضح محسن سلیمانی مینیمال جذب قرآن واضح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل  از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه شورای سیاستگذاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در محل برگزاری این نمایشگاه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

اسماعیلی در این جلسه ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است. این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا نیست؛ تقریبا روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه ای برگزار نشود.

اسماعیلی با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صحنه‌ پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: طی یکسال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیازها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف ها اذعان می کنم اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ، جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد هزار تن خواهیم رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی قرآن پژوهی برگزار می‌شود/ بازخوانی مصحف شریف کوفی
  • قریشی: داور برای اخراج نکردن چشمی توجیهی ندارد
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • مصحف شریف «قرآن مبارک» رونمایی می‌شود
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • تصاویری از لحظه حادثه مینی بوس در چهارمحال و بختیاری