Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@18:06:06 GMT

ده قانون طلایی در طراحی کارت ویزیت

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۸۴۹۵

کارت ویزیت، سرآغاز تحقق برندسازی تجارت شماست. برای بسیاری از مشتریان بالقوه ، این اولین تعاملی است که با نام تجاری شما برقرار خواهند کرد. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که این یک تعامل اثر گذار است.

طراحی کارت ویزیت متفکرانه عامل انتقال اطلاعات تماس شماست!

با این کارت ویزیت، حرفه ای بودن خود را نشان می دهید، اعتماد مشتری را تقویت می کنید و تجارت خود را متمایز میکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله، تیم طراحی سایت پاویسا، 10 نکته اساسی در مورد چگونگی طراحی کارت ویزیتی که به بهترین شکل، نماینده شما و تجارت شما باشد، آماده کرده است!

طرحی پیدا کنید که نشان دهنده شخصیت برند شما باشد. تایپوگرافی متناسبی انتخاب کنید. اندازه و شکل کارت ویزیت را بررسی کنید. اطلاعات خود را منسجم و مختصر ارایه کنید. دو بعدی فکر کنید! آرم و لوگو خود را واضح نشان دهید. بین الگوها، برای خوانایی بیشتر، فضای خالی قرار دهید. مهره آس خود را رو کنید! مشتری را دعوت به تماس کنید. بازبینی و تصحیح

 

1-برای کارت ویزیت خود طرحی انتخاب کنید که مناسب برند شما باشد.

کارت ویزیت، چیزهای زیادی در مورد شما و تجارتتان می گوید. شاید شما یک طراح داخلی باشید که در طراحی مدرن تخصص دارد و عاشق خطوط تیز هستید، این را با الگوی تمیز و ساده منعکس کنید. یا ، شاید شما یک آرایشگر هستید که شخصیتی شاد دارد، با یک کارت رنگارنگ و کمتر رسمی ، ماهیت زیبا و شاد کار خود را بیان کنید.

 

توصیه پاویسا

اگر مردد هستید، با یک طراح صحبت کنید. از تیمی که در زمینه گرافیک چاپی تخصص دارد، اطمینان حاصل کنید که طراحی کارت ویزیت شما با برند شما همسو است - یا نگاهی به خدمات طراحی pavisa.ir یا vistaprint.co.uk بیندازید.

 

2-تایپوگرافی مناسبی انتخاب کنید

اگر در وب سایت یا سایر بستر های بازاریابی خود از فونت خاصی استفاده کرده ، آن را در کارت ویزیت خود استفاده کنید. فونت انتخابی شما باید نشان دهنده برند شما باشد.

به عنوان مثال ، اگر مربی آداب معاشرت باشید، یک فونت اسکریپت زیبا و یا اگر نویسنده هستید، از فونت الهام گرفته از ماشین تحریر استفاده کنید. خواندن آن نیز باید آسان باشد. متن شما باید حداقل 8pt باشد ، اما اطلاعات مهم تر (مانند نام یا نام تجاری شما) می توانند در اندازه بزرگتر، متفاوت یا به صورت برجسته چاپ شوند.

 

توصیه پاویسا؟ "بهتر است که نام شرکت را بزرگتر و از یک فونت 12pt استفاده کنید و هرگز از فونت کوچکتر از 8pt استفاده نکنید."

3-اندازه و شکل را بررسی کنید

بیشتر کارتهای ویزیت مستطیل شکل ، تقریباً به اندازه کارت اعتباری است و به صورت افقی قرار دارد. افراد با این قالب آشنایی دارند ، بنابراین انتخاب مطمئنی است ، اما اگر می خواهید برجسته باشید ، استفاده از یک شکل مربع ، گوشه های گرد یا جهت عمودی را در نظر بگیرید.

4-اطلاعات خود را سازماندهی کنید.

کارت ویزیت باید شامل هر اطلاعاتی باشد که مشتریان برای تماس با شما که لازم دارند. شما را به صورت آنلاین یا آدرس فیزیکی پیدا کنند.

جدا از نام و عنوان شغلی خود، نام کسب و کار، شماره تلفن، وب سایت، آدرس ایمیل و شبکه های اجتماعی خود را اضافه کنید. مطمئن شوید که تمام این اطلاعات را در کارت ویزیت خود وارد کرده اید تا مشتریان بتوانند به راحتی و از هر راهی که احساس بهتری دارند، با شما تماس بگیرند.

5-دو منظوره فکر کنید.

کارت ویزیت خود را برای دو کار سخت تجهیز کنید!

اول اینکه موردی کاربردی به آن اضافه کنید.

مثلا: اگر صاحب یک رستوران هستید، یک دستورالعمل کوتاه برای یک غذای آماده یا نوشیدنی اضافه کنید.

آیا کالاهای دست ساز می فروشید؟ از کارتهای بازرگانی به عنوان برچسب جواهرات ، لباس ، لوازم جانبی و سایر صنایع دستی استفاده کنید.

دوم اینکه استفاده مجدد از کارت ویزیت را آسان کنید.

مثلا: چسباندن کارت ویزیت و تبدیل آن به آهن ربا است. این روش به ویژه برای مشاغل ارائه دهنده خدمات تکراری مانند لوله کشی ، باغبانی ، نشستن حیوانات خانگی ، آرایشگاه ، خدمات اتومبیل ، رستوران و موارد دیگر به خوبی بازدهی دارد. مشتریان برای دسترسی آسان به اطلاعات تماس شما آنها را روی یخچال خود می چسبانند.

6-آرم و لوگو خود را بزرگ کنید می گوید ، "کارت شما چیزی فراتر از اطلاعات تماس شماست. کارت ویزیت نماینده ای از شما و نام تجاری شما است. دو مولفه مهم طراحی کارت ویزیت، لوگو و رنگهای تجاری شما هستند.

 

کارت ویزیت معرف آرم شماست. یک طرف کارت ویزیت خود را به صورت برجسته و مجزا، به لوگو خود اختصاص دهید.

 

شما باید مجموعه ای از رنگ ها و فونت ها را برای استفاده در تمام مواد بازاریابی خود داشته باشید. لحنی را برای استفاده در همه ارتباطات و ایده ای کلی از نام تجاری خود داشته باشید.

 

اگر هنوز کارت ویزیت طراحی نکرده اید، فرایند طراحی را از freepik.com  وpavisa.ir  دنبال کنید. تیم خدمات طراحی پاویسا برای کمک به طراحی کارت ویزیت ، بنر مشاغل ، تراکت بازاریابی و موارد دیگر در خدمت شماست.

7-مقداری فضای خالی بگذارید.

کارت خود را با متن زیاد شلوغ نکنید. اگر عناصر زیادی روی کارت وجود داشته باشد ، همه آنها برای جلب توجه خواننده رقابت می کنند و هیچ چیزی برجسته نمی شود. ( می توانید از هر دو طرف کارت استفاده کنید!) از نظر طراحی ، فضای خالی اصولی، چشم نواز است و مهمترین جزئیات را برجسته میکند.

بعلاوه، ممکن است بخواهید یادداشتی اضافه کنید، شماره تماس مجزا ارایه کنید یا نام یک همکار را به مشتریان خود بدهید.

پاویسا توصیه می کند "هرچه عناصر کمتری داشته باشید ، تأثیر بیشتری بر روی هر کدام دارد. بنابراین به این فکر کنید که چگونه می توانید برای ایجاد یک تأثیر ماندگار ، شلوغی را حذف کنید."

8-چیز خاصی اضافه کنید.

به گفته پاویسا ، "پایان های ویژه می توانند تاثیری طولانی مدت در ایجاد تأثیر ماندگار بر مشتریان بالقوه ، شرکا و مشتریان داشته باشند."

یک روش آسان برای برجسته کردن کارت خود ، افزودن عنصر غیرمعمول طراحی یا روش چاپ خاص است. روکش های فویلی جلوه ای از درخشش دارند، در حالی که براق و برجسته هستند، یک حالت سه بعدی دارند.

جنس کاغذ، نکته ای به یاد ماندی دیگر است که در کارت ویزیت های ضخیم، بازیافتی و ارگانیک، به یاد ماندنی هستند. (توجه کنید که جنس کارت ویزیت مناسب کار شما باشد.)

 

9-فراخوان را وارد کنید.

CTA مورد نیاز کارت ویزیت نیست، اما می تواند مشتریان بالقوه را به برداشتن گام بعدی ترغیب کند.

یک پیشنهاد ویژه، نکته ای مفید یا یک کد تخفیف! انگیزه ای را برای تشویق مشتریان در تجارت ایجاد کنید.

10-بازبینی و تصحیح

چیزی بدتر از این نیست که جعبه کارت ویزیت (یا منوها یا آگهی های تبلیغاتی) تازه چاپ شده ای داشته باشید که اشتباه تایپی دارد! قبل از اینکه سفارش خود را ثبت کنید، از یک همکار یا دوست خود بخواهید کارت ویزیت را از نظر غلط املایی بررسی کند.

برای مشاهده کارت ویزیت های حرفه ای، از الگوهای سایت های زیر استفاده کنید.

با تشکر از همراهی شما.

https://www.freepik.com/psd/business-card

https://pavisa.ir/

https://www.solopress.com/business-cards/

https://www.123print.co.uk/business-cards

https://www.vistaprint.co.uk/business-cards

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایمیل شبکه های اجتماعی قانون کسب و کار گرافیک طراحی کارت ویزیت استفاده کنید داشته باشید اضافه کنید تجاری شما نام تجاری برند شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • حراج توپ طلایی که مافیا از مارادونا دزدید!‏
  • آمار عجیب پرسپولیس در هفته‌های اخیر
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • گل تماشایی ذخیره طلایی خیرونا برای قهرمانی رئال