Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،یکی از دلایل مهم برای موفقیت یک سایت، ظاهر آن است. استفاده از ترکیب رنگ و تم مناسب باعث می‌شود مخاطب مدت زمان بیشتری در سایت بماند و البته در آینده هم بیشتر به آن سر بزند. در کنار رنگ‌ها و ساختار، فونت هم اهمیت بالایی دارد. در این مطلب می‌خواهیم نحوه تشخیص فونت یک صفحه وب را با دو روش به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید هنگام گشت و گذار در اینترنت، به سایتی برخورد کرده‌اید که فونت زیبا یا از نظر شما، جذابی دارد. در این زمان می‌خواهید از نوع فونت این سایت مطلع شوید. برای چنین کاری می‌توانید به سراغ ابزار Inspect Element یا افزونه‌های مرورگر بروید تا در سریع‌ترین زمان نوع فونت را متوجه شوید.

نحوه تشخیص فونت با Inspect Element

در مرورگر ابزاری به نام Inspect Element وجود دارد که به شما امکان بررسی سورس کد وب‌سایت‌ها را می‌دهد. شما می‌توانید المان‌های طراحی یک سایت را با نگاه کردن به HTML، CSS و سایر اطلاعات متوجه شوید. این ابزار برای طراحی سایت خودتان هم کارایی دارد.

روند شناسایی فونت با استفاده از ابزار Inspect Element بسیار ساده است و نیازی به هیچ گونه دانش برنامه‌نویسی ندارد. این ابزار در تمام مرورگر‌ها وجود دارد و از شکل یکسانی بهره می‌برد.

برای تشخیص فونت با استفاده از ابزار Inspect مرورگر مراحل زیر را دنبال کنید:

وب‌سایت موردنظرتان را باز کنید.

متن حاوی فونت مدنظرتان را هایلایت کرده و روی آن راست کلیک کنید.

در منویی که باز می‌شود، روی گزینه Inspect کلیک کنید.

با باز شدن منوی Inspcet، روی بخش Computed کلیک کنید.

به سمت پایین اسکرول کنید تا بخش Font-Family را پیدا کنید. در اینجا می‌توانید نام فونت و استایل آن را پیدا کنید و البته ابعاد آن هم در این بخش وجود دارد.

دیگر روش‌های استفاده از ابزار Inspect

اگر به دنبال راه سریع‌تری برای تشخیص فونت یک سایت با استفاده از ابزار Inspect هستید، روش زیر را امتحان کنید:

سایت موردنظرتان را باز کنید.

روی ویندوز کلید‌های Ctrl + Shift + C و روی مک او اس کلید‌های Cmd + Shift + C را فشار دهید.

نشانگر ماوس را روی متن نگه دارید تا استایل فونت، کد رنگ و حاشیه آن نشان داده شود.

شما همچنین می‌توانید لیستی از فونت‌های مورد استفاده در سایت‌ها را هم با کمک ابزار Inspect مرورگر پیدا کنید. برای چنین کاری، مراحل زیر را دنبال کنید:

به صفحه وب موردنظرتان بروید.

با فشردن کلید‌های Ctrl + Shift + I در ویندوز و Cmd + Shift + I در مک او اس، سورس کد را باز کنید.

روی تب Network کلیک کرده و سپس تب فونت را انتخاب کنید.

در اینجا لیستی از فونت‌های مورد استفاده در صفحه وب را می‌بینید.

برای اینکه در لحظه لیست تمام فونت‌ها را ببینید، باید صفحه را تازه‌سازی یا رفرش کنید.

تشخیص فونت با افزونه‌های مرورگر

اگر به دنبال راه ساده‌تری برای شناسایی یک فونت هستید، می‌توانید به سراغ نصب یک افزونه بروید. اگرچه افزونه‌های زیادی برای این کار توسعه پیدا کرده‌اند، اما دو مورد آن‌ها محبوبیت بالایی دارند: WhatFont و Font Finder.

در ادامه می‌خواهیم نگاهی به نحوه شناسایی فونت با استفاده از این افزونه‌ها داشته باشیم.

۱. WhatFont

یکی از دلایل محبوبیت این افزونه، امکان شناسایی سریع چندین فونت به صورت همزمان است، اما چگونه باید از این افزونه استفاده کنیم؟

زمانی که WhatFont در مرورگرتان فعال است، نشانگر ماوس را روی متن بگیرید تا فونت آن را نشان دهد.

زمانی که روی متن کلیک کنید، یک پنجره پاپ‌آپ ظاهر می‌شود که جزئیات بیشتری از فونت مانند سایز فونت، رنگ و استایل آن را در اختیارتان قرار می‌دهد.

علاوه بر این، شما می‌توانید بطور همزمان چندین بخش از متن را هم در صفحه برای مقایسه فونت‌ها انتخاب کنید.

این افزونه را می‌توانید بطور رایگان برای کروم، فایرفاکس و سافاری دانلود کنید.

۲. Font Finder

این افزونه هم زمانی که نشانگر ماوس را روی یک متن بگیرید، جزئیات آن را به نمایش می‌گذارد، با این حال جزئیات فنی زیادی در اختیارتان قرار می‌دهد. به همین دلیل اگر آشنایی چندانی با طراحی وب نداشته باشید، احتمالا گیج خواهید شد.

Font Finder بیشتر مناسب توسعه‌دهندگان وب است که می‌خواهند در لحظه فونت‌های موجود را با فونت‌های جدید تعویض کنند. با چنین رویکردی، می‌توانید پیش از هر تغییر دائمی، فونت‌ها را تست کنید.

برای تست یک فونت با استفاده از Font Finder، مراحل زیر را دنبال کنید:

بخشی از متن یک صفحه وب را هایلایت کنید.

روی آن راست کلیک کرده و از منویی که باز می‌شود، گزینه Font Finder را انتخاب کنید.

گزینه Replace font with را انتخاب کرده و نام فونت را وارد کنید. برای مثال فونت Calibri را تایپ کنید و در پیش نمایش، نحوه تغییر متن را ببینید.

اگر می‌خواهید فونت را ریست کنید، با رفرش صفحه چنین کاری انجام می‌شود.

افزونه فونت فایندر را می‌توانید برای کروم، مایکروسافت اج و فایرفاکس بطور رایگان دانلود کنید.

نحوه شناسایی نوع فونت در عکس

اگر به دنبال تشخیص یک فونت در عکس باشید، احتمالا افزونه‌های مرورگر و همچنین ابزار Inspect برایتان کارایی نداشته باشد. با این حال می‌توانید به سراغ ابزار‌های آنلاین مانند WhatFontis یا WhatTheFont بروید.

روند شناسایی فونت در عکس در تمام ابزار‌های بالا تقریبا یکسان است، بنابراین اجازه دهید تنها این کار را با ابزار WhatTheFont انجام دهیم:

عکس موردنظرتان را دانلود کنید.

این تصویر را وارد ابزار WhatTheFont کنید.

این ابزار بطور خودکار متن درون تصویر را شناسایی می‌کند. باکس مربوطه را بزرگ یا کوچک کنید تا فونت موردنظرتان درون آن قرار بگیرد. زمانی که کارتان تمام شد، روی گزینه فلش کلیک کنید.

در ادامه WhatTheFont فونت موجود در تصویر را با فونت‌های درون گالری‌اش مطابقت داده و نزدیکترین فونت‌ها را به شما نشان می‌دهد.

اگر میان فونت‌ها گزینه مناسبی پیدا نکردید، می‌توانید با کلیک روی گزینه Show more Results، فونت‌های مرتبط بیشتری را ببینید.

فونت نقش مهمی در موفقیت یک سایت یا طراحی گرافیکی دارد؛ بنابراین با فونت مناسب می‌توانید باعث افزایش ارتباط مخاطب با وب‌سایت یا طرح خودتان شوید. برای شناسایی فونت‌های مدنظرتان هم می‌توانید از روش‌های بالا استفاده کنید.

منبع: دیجتاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرورگر فونت استفاده از ابزار Inspect فونت با استفاده شناسایی فونت صفحه وب افزونه ها کلیک کنید یک سایت فونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چگونه متحول شویم؟ علم تغییر از کسی که هستید به کسی که می‌خواهید باشید» نوشته کیتی میلکمن به‌تازگی با ترجمه نرگس حق‌مرادی و فاطمه حق‌مرادی توسط موسسه فرهنگی دکسا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

کیتی میلکمن نویسنده این‌کتاب، اقتصاددان و پژوهشگر آمریکایی است که به‌خاطر نوشتن کتاب «چگونه تغییر کنیم؟» یا «چگونه متحول شویم؟» شناخته می‌شود. او درباره نوشتن این‌کتاب می‌گوید وقتی دانشجوی کارشناسی بوده و بعدها دانشجوی دکترای مهندسی، مشکلات انسانی که او و دوستانش نمی‌توانستند از آن‌ها چشم‌پوشی کنند، عمیقا آزارش می‌داده‌اند. میلکمن می‌گوید همیشه برایش سوال بوده چرا نمی‌تواند دست از سریال «گمشده» (لاست) بردارد و برای امتحاناتش درس بخواند؟ یا این‌که چرا نمی‌توانسته خود را مقید کند به باشگاه برود و چرا هم‌اتاقی‌هایش همیشه انجام تکالیفشان را تا دقیقه آخر به تعویق می‌اندازند و به‌جای وعده غذایی هله‌هوله می‌خورند؟

مولف کتاب پیش‌رو می‌گوید «یک‌روز، در طول دوره تحصیلی خود در کلاس اقتصاد خرد، با اقتصاد رفتاری آشنا شدم؛ اقتصاد رفتاری به بررسی رفتار مردم در زمینه تصمیم‌های ناقص می‌پردازد. در این‌درس «نظریه تلنگر» را شناختم که در آن تلنگر عاملی برای تحریک افراد به سوی انتخاب‌های بهتر است. از نظر کاس سانستین و ریچارد تیلر بنیانگذاران «جنبش تلنگر»، انسان‌ها تصمیم‌های ناقصی می‌گیرند؛ در این‌میان مدیران و سیاست‌گذاران می‌توانند و باید به آن‌ها کمک کنند تا از اشتباه‌های رایج جلوگیری شود. ایده جنبش این بود که با تشویق افراد به سمت انتخاب‌های هدفمند و بهتر (مثلا در کافه‌ها به‌جای غذاهای ناسالم و هله‌هوله، غذای سالم در معرض دید مشتریان قرار بگیرد، یا برای تشویق مردم به کمک‌های دولتی روند کاغذبازی خذف یا کم شود)، می‌توان سطح زندگی آن‌ها را بدون هیچ هزینه‌ای و بدون محدودکردن آزادی‌شان بهبود بخشید.»

میلکمن می‌گوید با آشنایی با این‌فضا، شروع به کار و مطالعه کرده و ساعت‌های بیداری خود را به بررسی مقالات تحقیقاتی قدیمی و جدید علم تغییر رفتار اختصاص داده است. به این‌ترتیب کتاب «چگونه متحول شویم؟» متولد شده است. او در این‌کتاب عوامل تحول و موانع آن را معرفی می‌کند.

کتاب پیش‌رو ۸ فصل دارد که به‌ترتیب عبارت‌اند از: شروع، تکانشگری، به تعویق انداختن، فراموشکاری، تنبلی، اطمینان، انطباق، تغییرات خوب.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

گرچه همه دوست دارند خودشان را در دسته «مردمان پیشرفته» بگذارند، جهان پر از «ساده‌لوح» است. این‌حقیقت، در کنار ترس از شکست‌های هزینه‌دار، بهترین توضیح برای این‌مساله است که، گرچه ابزار تعهد پولی بسیار موثر است، خیلی‌ها حاضر به استفاده از آن نیستند. ساده‌لوحان هنوز به این‌نتیجه نرسیده‌اند که ابزارهای تعهد، گرچه از دور عجیب به نظر می‌آیند، ابزارهای قدرتمندی برای مهار مشکلات خودکنترلی هستند. اگر این‌طور نبود، اگر همه مردم جهان پیشرفته بودند، هر روز می‌دیدیم عده زیادی از دکتر، مربی و مشاور تغذیه‌شان درخواست می‌کردند برایشان یک ابزار تعهد برنامه‌ریزی کند و البته، اگر جهان پر بود از مردمان پیشرفته، برای حل مشکلات افراد فقط کافی بود به آن‌ها یک ابزار تعهد پیشنهاد بدهیم تا در برابر وسوسه‌هایشان مقاومت کنند. اگر همه ما مردمانی پیشرفته بودیم کسانی که به ابزار تعهد نیاز داشتند از آن استفاده می‌کردند و کسانی که نیاز نداشتند به زندگی‌شان با خوشحالی ادامه می‌دادند. در چنین جهانی، هم به محدودیت‌هایی نظیر ممنوعیت نوشیدن حین رانندگی، یا جریمه‌های رانندگی نیازی نخواهیم داشت.

این‌کتاب با ۲۲۸ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097988 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند